В предаването Цветовете на Пловдив днес говорим за един обичан театрален

...
</TD
>В предаването Цветовете на Пловдив днес говорим за един обичан театрален
Коментари Харесай

Сцена на кръстопът и Майна Town Weekend във фокуса на предаването Цветовете на Пловдив днес

В предаването  " Цветовете на Пловдив " през днешния ден приказваме за един обичан сценичен фестивал, който се чака с боязън всяка година от театраломаните и освен. 

В неделя в Пловдив започва 27-мото издание на Eсенен интернационален сценичен фестивал " Сцена на кръстопът ".

В днешното предаване ще разберете по какъв начин трупата на пловдивския спектакъл отстъпи откриването на фестивала на студентите от НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов " клас проф. Маргарита Младенова и за тяхната премиера  " Месец на село “ от Тургенев. Ще чуете и за вълненията на един режисьор с неговото  премиерно завръщане от чужбина - Петър Батаклиев и " Лебедът ".

Ще ви разкажем и за още един фестивал, който също стартира в града под тепетата - " Майна Town Weekend ". Проектът е част от Програма НАСЛЕДСТВО на Пловдив - Европейска столица на културата 2019. 

Какво да чакаме от този фестивал ще ни опише Георги Сребрев, управител на плана. А изявлението с него направи колегата Ивет Калчишкова.

Какво още има в културния календар на Пловдив през седмицата, за всичко това в предаването " Цветовете на Пловдив " през днешния ден, 12 септември 2023, от 14 до 15 часа.

Слушайте ни на периодичност 89.9 MHz по Радио " Фокус ". 

Автор и водещ на предаването е Цветана Тончева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР